Pyetje të Shpeshta!


Pse ekziston GjejMakina?

GjejMakina egziston për të shpejtuar dhe lehtësuar shitjen dhe blerjen e makinave.

Çfarë bënë GjejMakina për të lehtësuar dhe përshpejtuar shitjen e makinave?

GjejMakina duke qënë për një kohë të gjatë në treg është një nga faqet më të njohura për shitjen e makinave. Faqja është e fokusuar vetëm në makina dhe ofron reklamimin e tyre deri në 30 foto. Bënë reklamë të vazhdueshme të faqes në mënyrë që makinat që reklamohen të shikohen nga blerës të mundshëm. Makinat janë kategorizuar sipas markave dhe egziston mundësi e kërkimit të makinës sipas detajve të cakutara. Makinat para se të shfaqen në sistem verifikohen nga operatorë për saktësi njoftimesh dhe sistemohen si informacion. Të gjitha këto janë vetëm pak gjëra kryesore se çfarë bënë GjejMakina.

Pse duhet të regjistroj makinën në shitje tek GjejMakina?

GjejMakina është e vetmja faqe profesionale e cila reklamon makinën tuaj për 24 orë në 7 ditë deri në 30 foto. Kjo iu mundëson që të informoni një grup të madh njerëzish të interesuar për blerje makinash me një kosto të përshtatshme. Të shesësh makinat nëpërmjet internetit është një nga mënyrat më të mira në botë për të shitur makina.

Si mund ta regjistroj një makinë në shitje?

Mjafton të klikosh tek butoni Shto Makinë në menunë kryesore që është në fillim të faqes. Plotësoni formularin. Regjistroni fotot. Dhe shtypni butonin regjistro.

A duhet të regjistrohem që të regjistroj një makinë?

Jo ju nuk duhet të regjistroheni që të shtoni një makinë në shitje tek GjejMakina.

Pasi e regjistroj makinën pse nuk shfaqet makina ime në sistem?

Makina pasi regjistrohet verifikohet nga operatorët dhe pastaj del në sistem. Ka dy shkaqe që makina nuk del në sistem:

  • Ju mund të keni regjistruar ndonjë makinë më parë.
  • Regjistrimi juaj ka qënë i pasaktë.