Si/Ku Bëhet Pagesa?


I respektuar shitës!

Shërbimi që ju kërkoni, është FALAS vetëm për 15 ditë.

Ju nuk duhet të regjistroni në faqe më shumë se një herë sepse nuk del në transmetim pa u bërë pagesa përkatëse.

Investoni për shitjen e makinës tuaj pa ardhur ditët e fundit që të bëni ulje drastike të çmimit! Ju faleminderit!

Çmimi për reklamimin e makinave në shitje:
Çmimi i Makinës 15 Ditë 1 Muaj 365 Ditë Derisa të Shitet*
* Alternativa deri sa të shitet e ka të detyrueshme njoftimin pas 365 ditëve!
* Pagesa me PayPal i ka çmimet në dollar ndryshe nga kjo tabelë dhe ka 2$ komision
0 - 10.000 Euro Falas 500 Lek 1.000 Lek 1.500 Lek
10.001 - 15.000 Euro Falas 1.000 Lek 1.500 Lek 2.000 Lek
15.001 - 20.000 Euro Falas 1.500 Lek 2.000 Lek 2.500 Lek
Mbi 20.000 Euro Falas 2.000 Lek 2.500 Lek 3.000 Lek
Llogaritë bankare për të bërë pagesën:
Banka Numri i Llogarisë Komisioni Degët
Për pagesën mund ta kryeni edhe pranë zyrave tona.
Për çdo informacion: 0672040640 / 0682040640 / 0692040640 / +355 4 226 97 90
Kur të bëni pagesën mos harroni të shkruani Emër Mbiemër dhe Numrin tuaj të Telefonit.
Për të mësuar si bëhet pagesa në bankë klikoni këtu.
ProCredit 11-836899-00-01 Ka Komision Kliko këtu për degët e ProCredit
BKT 417387869 Ka Komision Kliko këtu për degët e BKT (Tiranë)
Kliko këtu për degët e BKT (Rrethet)
Raiffeisen 284551 Nuk ka Komision Kliko këtu për degët e Raiffeisen (Tiranë)
Kliko këtu për degët e Raiffeisen (Rrethet)
Paguaj me Paypal tani! 2$ komision